Мобилен център за гуми - район Несебър. Смяна на гуми на място!

Омръзнало Ви е от досадното чакане пред автосервизи за сезонна смяна на гуми? Имате проблем на пътя с автомобила Ви и не знаете как да стигнете до автосервиз? Край на това. Позвънете на Мобилен център за гуми Респект 07 и ние ще решим Вашите проблеми.

Бус на мобилен център за гуми

Ние от автосервиз Респект 07 имаме за цел да Ви предоставим мобилен сервиз за гуми в района на Несебър, Равда, Сл. Бряг...Мобилният вулканизатор е оборудван с професионална техника за монтаж/демонтаж на гуми, баланс, вулканизация. Мобилен сервиз Респект07 работи на място при клиента и осигурява бърза, сигурна и качествена услуга. Ние Ви гарантираме, че с едно обаждане на телефон - ‎0887-23-69-28 | 0878-33-69-28 , ще Ви спестим време, неудобство и пари.

Направете предварителна заявка за нови гуми и ние ще се погрижим да Ви обслужим, където пожелаете. Докато ние работим по Вашия автомобил, Вие можете да сте на работа, вкъщи, да спортувате или да сте на любимо място за развлечение с приятели.

Баланс машина и друго оборудване на буса Машина монтаж/демонтаж на буса

Нашите професионалисти са с дългогодишен опит в сферата на автосервизите услуги. На разположение сме за консултации, въпроси и помощ, за да направите сигурния избор за Вашия автомобил.

Ценоразпис

Сваляне, качване, баланс 1бр. 13-17 цола >17 цола
Железни 6лв 8лв
Алуминиеви 8лв 10лв
Повикване 20лв